Johanna Lahdenperä (vuokraus) p. 040 839 5588, Tuomo Lahdenperä (mökkien omistaja, huolto) p. 040 039 3596

Ohjeet tulossa, kotisivut vielä kesken.

Lyhyesti:

Saapuminen klo 15 jälkeen, poistuminen klo 12 mennessä.
Avainkoodi toimitetaan ennen vuokrausajankohtaa. Ovessa avainboksi.
Asunnoissa ei sallita lainkaan lemmikkieläimiä eikä tietenkään tupakointia sisällä.

Hintaan ei kuulu loppusiivous eikä lakanat. Loppusiivouksen yhteydessä kehoitamme kiinnittämään huomiota näin korona-aikana kosketuspintojen putsaamiseen (kahvat, kaiteet, ovenkarmit joita lämmitään).

Mitä kuuluu siivota?

Mieti mökin siivoaminen niin hyvin, että seuraavalla on mukava tulla lomailemaan. Ihmisillä on siisteydestä erilaisia käsityksiä, mutta toivomme kaikille onnistunutta loman alkua.

Erityisen tärkeää hoitaa hyvin: pölyjen pyyhintä, imurointi, wc-pesu, jääkaapin tyhjennys ja pyyhintä, roskat ja pullot pois, tavaroiden järjestäminen paikoilleen, mikron puhdistus, lattioiden moppaus (erityisesti tahrat), puhdista suihkun pesunurkkaus pyyhkimällä/juuriharjalla/pesusienellä

Muista myös: petivaatteiden tuuletus, sängyn petaus, mattojen käyttö ulkona tarvittaessa, paistouunin pyyhintä tarvittaessa, kosketuspintojen tarkistus, mahdollisten pihalle kertyneiden roskien hävitys, jäähtyneen leivinuunin takasta tuhkien kaapiminen tuhkaluukkuun ja luukun tyhjentäminen sekä nokeentuneen lasin puhdistus vaikkapa kuivalla sanomalehdellä tai talouspaperi+kylmätuhka yhdistelmällä.

Jos haluaa, pulloja voi jättää myös piha-aittaan Tievanlaidassa.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mikäli löydät mökiltä mausteita, jauhoja tai muita kuivia elintarvikkeita, niitä voi käyttää vapaasti. Mökille voi myös jättää haluamanne pitkään säilyvät kuiva-tarvikkeet kuten mausteet seuraavaa asiakasta ilahduttamaan.

Mökillä on yleensä vessapaperia/talouspaperia ensitarpeisiin, mutta toivomme asiakkaan hankkimaan paperitarpeita suunnilleen oman käyttönsä verran. On ystävällistä jättää seuraavalle asiakkaalle paperirullat ensihätään.

Asunnoista löytyy vähintään ruoanlaitto perustarvikkeet eli kattilat, paistinpannut, ruokailuvälineet jne. Mikäli ruoanlaittovälineet kuten paistinpannu ovat jo huonokuntoiset, siitä on suotavaa ilmoittaa Tuomolle, jotta hän voi tuoda seuraavalla tarkastuskäynnillä uusia. Kiitos paljon! Muista, että paistinpannua ei saa pestä tiskikoneessa.

Asiakas tuo omat peseytymisvälineet/aineet kuten shampoo, käsisaippuat jne. Kaikissa asunnoissa on joko pyykkikone tai pyykkitupa. Pyykinpesuainetta ei yleensä ole mökillä. Tiskiaine ja tiskikonetabletteja on yleensä saatavilla. Hintoihin ei kuulu lakanat, pyyhkeet, käsipyyhkeet eikä pefletit, vaan asiakas tuo tuotteet mukanaan kotoa.

Kaikissa asunnoissa on saatavilla siivoustarvikkeet sekä siivouspesuaineet. Muista viruttaa siivoustarvikkeet kunnolla siivouksen jälkeen.

Lämmintä vettä on varattu yhdessä Tievanlaidan asunnossa noin 5-9 hengen peseytymiseen. Harvinaisissa tilanteissa vesi voi olla hetkellisesti ”loppu” (jos iso porukka on saunonut pitkään tai jos on saunomisen lisäksi käytetty pyykkikonetta ja tiskikonetta). Ongelmatilanteissa ota yhteys Tuomoon.

Mikäli Tievanlaidan mökki tuntuu paljon normaalia viileämmältä, voi edellinen asiakas (etenkin kesän jälkeen) olla jostain syystä laittanut kesälämmöt päälle. Ota yhteys Tuomoon. Levin asunnoissa varmista, että portaikon ”poissa” kytkin ei ole päällä.

Tievanlaidassa oleva suksienhuoltotila on vapaasti käytettävissä asiakkaille. Suksien huoltotilasta ei kuitenkaan löydy yleensä suksivoiteita, joten ota omasi mukaan.

Skimbaajankujan parkkipaikat ovat numero 2 ja 4 keskellä pihaa. Paikkoja on yksi molemmille asunnoillemme. Pihateitä ei saa tukkia autoilla, sillä ne tulee pitää tyhjinä hätätilanteita varten pelastusajoneuvoille. Ota parkkeerauksessa huomioon myös muut naapurit. Tievanlaidassa pihalle mahtuu 4 autoa (kaksi per asunto). Niestatiellä parkkipaikkoja on yksi per asunto ja ne on numeroitu 205/301.